Vítejte u SOL & SEA HOMES

Co vám můžeme nabídnout ?

Znalost prostředí

Mluvíme česky, německy, anglicky i španělsky, máme dlouholeté zkušenosti v oboru a perfektní znalost místního prostředí. Našim cílem je poskytovat klientům perfekní a kvalitní servis a dosáhnout tak maximální spokojenosti klientů

Individuálni přístup

Máme velmi osobní a individuální vztah k našim klientům, abychom se dokázali vcítit do jejich představ o bydlení na Costa del Sol a realizovat sen.

Kvalitní služby

Nabízíme kvalitní služby a nemovistosti, které před nabídkou procházejí
důkladnou kontrolou právnickým oddělením, které zajišťuje garanci, transparentnost a serióznost

A konečně pár slov o nás

Rok 2019 přinesl pandemii Covid-19 a s ní nečekané výzvy 

 

Které nás, Iveta a Jiří Šimůnek, po desetileté kariéře v realitní kanceláři na jihu Španělska, postavily před nové situace. Náhlá ztráta zaměstnání nás inspirovala k vytvoření něčeho nového a tak se zrodila SOL & SEA HOMES. Od té doby se s vámi rádi podělíme o naši vášeň pro krásné nemovitosti u moře v nejúchvatnějších částech jižní Evropy – v Malaze na Costa del Sol a na pobřeží Granady na Costa Tropical.

Hovoříme čtyřmi jazyky – česky, německy, anglicky a španělsky, což nám umožňuje efektivně komunikovat s širokou škálou klientů. Naše dlouholeté zkušenosti v oboru a detailní znalost místního prostředí nám umožňují poskytovat prvotřídní služby. Naším cílem je dosažení maximální spokojenosti našich klientů prostřednictvím kvalitních a individuálně přizpůsobených služeb.

Kompletní Služby od A do Z

Provedeme vás celým procesem koupě nemovitosti, počínaje výběrem vhodné nemovitosti podle vašich specifických potřeb a požadavků, až po samotnou koupi. Nabízíme širokou škálu nemovitostí, včetně bytů a domů, ale naším hlavním cílem je najít vám domov, který nejen splní vaše očekávání, ale také se stane místem, kde se budete cítit pohodlně a šťastně.

Osobní Přístup a Poradenství

S našimi klienty udržujeme osobní a individuální vztah, abychom co nejlépe porozuměli jejich představám o ideálním bydlení na Costa del Sol. Naše poradenské služby zahrnují nejen výběr nemovitosti, ale také finanční poradenství, aby vaše investice byly co nejefektivnější. Rádi vám poradíme, kam nejlépe investovat své peníze, aby vaše rozhodnutí bylo správné a výhodné.

Právní a Administrativní Podpora

Abychom zajistili hladký průběh koupě nemovitosti, spolupracujeme s česky mluvícím právním oddělením. To dohlíží na správný průběh transakce a předchází případným problémům či nesrovnalostem způsobeným jazykovou bariérou. Naše nemovitosti jsou důkladně prověřeny, což zajišťuje záruku, transparentnost a serióznost.

Po Prodeji: Váš Dlouhodobý Partner

Naše služby nekončí prodejem nemovitosti. Jsme tu pro vás i po uzavření transakce. Spolupracujeme s pojišťovacími agenty, daňovými poradci, architekty, notáři, bankami a dalšími úřady, abychom vám zajistili kompletní podporu a péči. Naším cílem je, abyste se ve svém novém domově cítili dobře od prvního dne a mohli si užívat všechny výhody života na jihu Španělska.

Proč si Vybrat SOL & SEA HOMES?

Jsme vášniví a oddaní profesionálové, kteří se snaží splnit sny našich klientů o životě u moře. Naše znalost místního trhu a osobní přístup nám umožňuje poskytovat služby na míru každému jednotlivci. Chápeme, že koupě nemovitosti je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí v životě, a proto vám chceme být oporou a průvodcem na každém kroku této cesty.

Kontaktujte Nás

Neváhejte nás kontaktovat a společně najdeme váš vysněný domov na Costa del Sol nebo Costa Tropical. Jsme tu pro vás, připraveni poskytnout vám veškerou podporu a odborné poradenství, které potřebujete.

S úctou,

Iveta a Jiří Šimůnek